Vacature overzicht » Secretaris
Goede doelen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Adres Boekdrukker 9c

Voor hun mooie kringloopwinkel in Nijkerk is Dorcas op zoek naar een Secretaris. Het enthousiaste team bestaat uit ruim 60 vrijwilligers.

Wat wordt er van de secretaris verwacht:

-Uitvoeren van administratieve werkzaamheden, opstellen van de agenda en het verzenden van de uitnodigingen voor de vergaderingen

- notuleren van de bestuursvergaderingen (5 - 6 keer per jaar), uitwerken, schrijven en verspreiden van de nieuwsbrief aan de vrijwilligers

- up to date houden van de adressenlijst en de mailadressen van de vrijwilligers

- De secretaris dient een positief christelijke levensovertuiging te hebben

Neem gerust contact op voor meer informatie!