•   Scoutingleiding Scouting Nijkerk

    Scoutingleiding Scouting Nijkerk

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Scoutingleiding Scouting Nijkerk
Geplaatst door Scouting Nijkerk
Plaats Nautenaseweg 2, Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kinderen en jongeren
Kunst, cultuur en creatief werk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Adres Nautenaseweg 2

Beschrijving

Ben jij minimaal 16 jaar oud en lijkt het jou leuk om kinderen/jongeren (5-18 jaar) een leuke tijd te bezorgen op zaterdag? Kom dan eens kijken bij scouting Nijkerk!

In een team bereid je verschillende activiteiten voor en deze voer je samen uit. De activiteiten variëren van sportactiviteiten, tot knutselen, tot koken (bijvoorbeeld boven een kampvuur). Voor ieder wat wils en iedere week weer iets anders.

Scoutingleiding zijn geeft je bovendien een goed beeld van het werken met kinderen. Heel geschikt als oriëntatie voor een (vervolg)opleiding dus.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.