Scoutingleiding Scouting Nijkerk

Geplaatst door Scouting Nijkerk
Plaats Nautenaseweg 2, Nijkerk
Categorie Kinderen en jongeren
Kunst, cultuur en creatief werk
Volwassenen
Adres Nautenaseweg 2

Ben jij minimaal 16 jaar oud en lijkt het jou leuk om kinderen/jongeren (5-18 jaar) een leuke tijd te bezorgen op zaterdag? Kom dan eens kijken bij scouting Nijkerk!

In een team bereid je verschillende activiteiten voor en deze voer je samen uit. De activiteiten variëren van sportactiviteiten, tot knutselen, tot koken (bijvoorbeeld boven een kampvuur). Voor ieder wat wils en iedere week weer iets anders.

Scoutingleiding zijn geeft je bovendien een goed beeld van het werken met kinderen. Heel geschikt als oriëntatie voor een (vervolg)opleiding dus.