•   Roezbeh zoekt een sociaal maatje

    Roezbeh zoekt een sociaal maatje

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Roezbeh zoekt een sociaal maatje
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Sigma Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Categorie Maatje
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Op de foto zie je Roezbeh. Roezbeh is een spontane, sociale en positieve man van 35 jaar. Sinds kort woont hij in Nijkerk. Hij zou het leuk vinden om andere inwoners te ontmoeten en zoekt iemand die hem hier wegwijs wil maken. Roezbeh is slechtziend. Dit is absoluut geen belemmering voor hem. Zelf kan hij goed aangeven wat hij kan en waar hij hulp bij nodig heeft. Roezbeh houdt van sporten, lezen en leuke dingen doen. Ben jij tussen de 25 en 45 jaar en lijkt het jou leuk om Roezbeh op weg te helpen? Dan komt hij graag met jou in contact. We zijn op zoek naar iemand die ongeveer tussen de 2 en 6 uur per maand beschikbaar is.

Hoe werkt het?

  • Wanneer jij je aanmeldt plannen we samen met Roezbeh een kennismakingsgesprek.
  • Klikt het? Dan maken jullie samen verdere afspraken over bijvoorbeeld hoe vaak en wanneer jullie af willen spreken en wat jullie samen gaan doen. Klikt het niet? Even goede vrienden en gaan we op zoek naar iemand anders.
  • Je wordt ingeschreven als vrijwilliger bij Sigma. Dit houdt in dat er een medewerker van Sigma beschikbaar is voor vragen, je jaarlijks een cadeaubon ontvangt en je deel kunt nemen aan bijvoorbeeld trainingen.
Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.