Roezbeh zoekt een sociaal maatje

Vacature overzicht » Roezbeh zoekt een sociaal maatje
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Sigma Nijkerk
Categorie Contact en begeleiding
Categorie Maatje
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren

Op de foto zie je Roezbeh. Roezbeh is een spontane, sociale en positieve man van 35 jaar. Sinds kort woont hij in Nijkerk. Hij zou het leuk vinden om andere inwoners te ontmoeten en zoekt iemand die hem hier wegwijs wil maken. Roezbeh is slechtziend. Dit is absoluut geen belemmering voor hem. Zelf kan hij goed aangeven wat hij kan en waar hij hulp bij nodig heeft.

Roezbeh houdt van sporten, lezen en leuke dingen doen. Ben jij tussen de 25 en 45 jaar en lijkt het jou leuk om Roezbeh op weg te helpen? Dan komt hij graag met jou in contact. We zijn op zoek naar iemand die ongeveer tussen de 2 en 6 uur per maand beschikbaar is.

Hoe werkt het?

• Wanneer jij je aanmeldt plannen we samen met Roezbeh een kennismakingsgesprek.
  • Klikt het? Dan maken jullie samen verdere afspraken over bijvoorbeeld hoe vaak en wanneer jullie af willen spreken en wat jullie samen gaan doen. Klikt het niet? Even goede vrienden en gaan we op zoek naar iemand anders.
  • Je wordt ingeschreven als vrijwilliger bij Sigma. Dit houdt in dat er een medewerker van Sigma beschikbaar is voor vragen, je jaarlijks een cadeaubon ontvangt en je deel kunt nemen aan bijvoorbeeld trainingen.