•   Projectleider voor de gastvrouwen/heren van restaurant

    Projectleider voor de gastvrouwen/heren van restaurant

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Projectleider voor de gastvrouwen/heren van restaurant
Geplaatst door beweging3.0/ locatie WZC de Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Goede lichamelijke conditie

Beschrijving

In woonzorgcentrum De Pol vindt u bij binnenkomst restaurant het Bruisend Hart. Elke middag komen er gastvrouwen en/of heren om bezoekers van het restaurant te voorzien van een hapje en of drankje. samen met  medewerkers maken ze van het restaurant een fijne plek waar bewoner en familie elkaar kunnen ontmoeten.

Het restaurant wordt veel gebruikt door bewoners en hun familie . Daarnaast maken de mensen die revalideren in De Pol er veel gebruik van. Voor sommigen biedt het een stukje daginvulling. Een vriendelijk mens, een luisterend oor wordt gewaardeerd.

Omschrijving van de werkzaamheden
De groep gastvrouwen en heren bestaat uit ruim 40 vrijwilligers. Momenteel wordt deze groep “ aangestuurd” door 1 projectleider. Deze functie zou De Pol graag ingevuld zien door 2 projectleiders, zodat de gastvrouwen en heren zo nodig contact met hen kunnen zoeken. Zij zorgen ervoor dat er een planning wordt gemaakt voor de gastvrouwen, ze signaleren wat er speelt en nemen dit mee naar het jaarlijks overleg of naar de contactpersoon vanuit het restaurant.

Bij ziekte of langdurige afwezigheid zoeken zij vervanging.

In de huidige taakverdeling worden de roosters gemaakt door de huidige projectleidster.

Werktijden
Wisselend bij voorkeur 1 middag per week. Dit zou ook ingevuld kunnen worden met telefonische bereikbaarheid. Het zou prettig zijn als de projectleider ook vrijwilligerswerk zou willen doen als gastvrouw ( frequentie en dag kan in overleg)


Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.