Projectleider fietsclub 'Heen en Terug'

Categorie Contact en begeleiding
Type vrijwilliger Senioren
Competenties Communiceren

De Unie van Vrijwilligers in Nijkerk (UVV Nijkerk) is een actieve en levendige vrijwilligersorganisatie met meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen er samen voor dat (oudere) plaatsgenoten actief betrokken blijven bij het leven van alledag. Zij bieden praktische hulp, mogelijkheden om lekker te bewegen en bovenal gezelligheid.

Recreatieve fietsclub 'Heen en Terug' is onderdeel van het UVV en maakt mooie tochten in de wijde omgeving van Nijkerk. Deze routes zijn zo’n 25 km en er wordt in een rustig tempo gefietst.

Zij zijn op zoek naar een projectleider die de fietsclub elke dinsdagmiddag tussen 13.30-16.30 uur begeleidt tijdens de fietstocht.

Wilt u zich aanmelden voor deze sportieve vacature? Reageer dan via onderstaand aanmeldformulier.