•   Projectleider fietsclub 'Heen en Terug'

    Projectleider fietsclub 'Heen en Terug'

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Projectleider fietsclub 'Heen en Terug'
Geplaatst door Unie van Vrijwilligers Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Type vrijwilliger Senioren
Competenties Communiceren

Beschrijving

De Unie van Vrijwilligers in Nijkerk (UVV Nijkerk) is een actieve en levendige vrijwilligersorganisatie met meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen er samen voor dat (oudere) plaatsgenoten actief betrokken blijven bij het leven van alledag. Zij bieden praktische hulp, mogelijkheden om lekker te bewegen en bovenal gezelligheid.

Recreatieve fietsclub 'Heen en Terug' is onderdeel van het UVV en maakt mooie tochten in de wijde omgeving van Nijkerk. Deze routes zijn zo’n 25 km en er wordt in een rustig tempo gefietst.

Zij zijn op zoek naar een projectleider die de fietsclub elke dinsdagmiddag tussen 13.30-16.30 uur begeleidt tijdens de fietstocht.

Wilt u zich aanmelden voor deze sportieve vacature? Reageer dan via onderstaand aanmeldformulier.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.