Penningmeester (vrijwilliger)

Vacature overzicht » Penningmeester (vrijwilliger)
Geplaatst door Speel-o-theek Pinoccio Nijkerk
Categorie Bestuurswerk
Competenties Systematisch werken
Betrouwbaarheid tonen

Bent u goed met geld, heeft u hart voor de Speel-o-theek en wordt u enthousiast van een betrokken Speel-o-theek die haar zaakjes goed op orde heeft?

Dan hopen zij u te mogen uitnodigen voor een oriënterend gesprek.
Het bestuur waarvan de penningmeester deel uitmaakt, vergadert 6x per jaar.
Het overige werk kan op momenten naar keuze worden uitgevoerd.

Werktijden:  ca. 8 uur per maand.