Vacature overzicht » Penningmeester
Competenties Systematisch werken
Betrouwbaarheid tonen
Adres Gasthuisstraat 4

Wereldwinkel in Nijkerk is op zoek naar een penningmeester.

Deze functie kan ondersteund worden door een boekhoudbureau.

De taken van de penningmeester bestaan o.a. uit:

• Afhandelen en betalen inkomende facturen
  • Toezicht op betaling en verwerking uitgaande facturen
  • Maandelijks: financieel overzicht maken t.b.v. de medewerkersvergadering
  • Aanwezig bij bestuursoverleg
  • Jaarlijks: Financiële jaarstukken opstellen en verspreiden onder medewerkers
  • Contact met kascommissie
  • Beheer bankrekening
  • Huurcontract bovenwoning beheren, toezien op huurbetaling
  • Overmaken deel rente naar jaarlijks te bepalen Goed Doel

Het betreft hier een bestuursfunctie. Bestuursleden kunnen - net als de andere vrijwilligers - winkeldiensten draaien, maar dit is niet verplicht.