Parkeer- en locatiehulp tijdens de Veluwe Wandeltocht

Categorie Sport en recreatie
Volwassenen
Competenties Communiceren

Op zaterdag 14 mei a.s. vindt de Veluwe Wandeltocht plaats. Dit jaar zijn er in en vanuit Nijkerk prachtige wandelingen van 40, 30, 20, 15, 10 en 5 km. Deze wandeltocht is al ruim 60 jaar een traditie. Het centrum van Nijkerk veranderd deze dag in een bruisend geheel van muziek en wandelaars, jong en oud en soms met drie generaties tegelijk!

Als parkeer- en locatiehulp ga je aanwijzingen geven aan wandelaars en fietsers met betrekking tot stalling en inschrijving tijdens de Veluwe Wandeltocht. Je beloning: blije wandelaars, een geweldige sfeer tijdens de dag zelf en het gevoel dat jouw werk er echt toe doet!

Meer informatie hierover is te vinden op https://www.veluwewandeltocht.nl/

Ben je enthousiast geworden voor deze tijdelijke vrijwillige functie? Meld je dan aan via info@veluwewandeltocht.nl of via onderstaande link.