•   Parkeer- en locatiehulp tijdens de Veluwe Wandeltocht

    Parkeer- en locatiehulp tijdens de Veluwe Wandeltocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Parkeer- en locatiehulp tijdens de Veluwe Wandeltocht
Geplaatst door Stichting Veluwe Wandeltocht
Plaats Manege Luxool/ Aeres Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Sport en recreatie
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Competenties Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Op zaterdag 14 mei a.s. vindt de Veluwe Wandeltocht plaats. Dit jaar zijn er in en vanuit Nijkerk prachtige wandelingen van 40, 30, 20, 15, 10 en 5 km. Deze wandeltocht is al ruim 60 jaar een traditie. Het centrum van Nijkerk veranderd deze dag in een bruisend geheel van muziek en wandelaars, jong en oud en soms met drie generaties tegelijk!

Als parkeer- en locatiehulp ga je aanwijzingen geven aan wandelaars en fietsers met betrekking tot stalling en inschrijving tijdens de Veluwe Wandeltocht. Je beloning: blije wandelaars, een geweldige sfeer tijdens de dag zelf en het gevoel dat jouw werk er echt toe doet!

Meer informatie hierover is te vinden op https://www.veluwewandeltocht.nl/

Ben je enthousiast geworden voor deze tijdelijke vrijwillige functie? Meld je dan aan via info@veluwewandeltocht.nl of via onderstaande link. 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.