Overblijfvrijwilliger

Vacature overzicht » Overblijfvrijwilliger

Zomerschool is er voor kinderen in Nijkerk en omgeving die in de zomer een extra steuntje kunnen gebruiken om na de zomervakantie zonder achterstanden te beginnen aan het nieuwe schooljaar! Zomerschool Nijkerk wordt dit jaar gehouden in de eerste vijf weken van de zomervakantie (zie www.zomerschoolnijkerk.nl).

Afgelopen twee jaar is gebleken hoe onmisbaar vrijwilligers zijn in de klassen van Zomerschool Nijkerk. Dit jaar zijn zij op zoek naar vrijwilligers die tussen de middag op dinsdag en donderdag willen helpen bij het overblijven van de kinderen.

Wat doet de overblijfvrijwilliger:

• Om 11.30 uur bent u aanwezig om alles voor te bereiden.
  • Tijdens de lunch houdt u toezicht op de kinderen in de groep.
  • De Zomerschool is niet-identiteit gebonden. We lezen daarom niet uit de bijbel. Kinderen krijgen wel tijd om even zelf te bidden.
  • U vindt het leuk om met kinderen om te gaan.
  • U heeft een gezonde dosis enthousiasme en energie en heeft ervaring met kinderen.
  • Als de kinderen klaar zijn met eten, mogen ze nog even buitenspelen. Buiten, is ook toezicht nodig.
  • U kunt met de andere vrijwilligers overleggen wie van jullie even opruimt en de tafels afneemt met een doek.
  • Om 12.30 uur begint de les weer, u ruimt de laatste dingen op, zodat u weer naar huis kunt gaan.

Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich aanmelden middels onderstaand aanmeldformulier.