•   Opruimmedewerkers die gek zijn op boeken

    Opruimmedewerkers die gek zijn op boeken

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Opruimmedewerkers die gek zijn op boeken
Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Systematisch werken
Al doende leren
Adres Frieswijkstraat 99

Beschrijving

In de bibliotheek worden dagelijks honderden boeken verwerkt. Deze boeken moeten natuurlijk weer terug de kast in op de plek waar zij thuis horen. Bent u of jij iemand die graag opruimt? Dan is dit de plek waar u of jij moet zijn! De bibliotheek Nijkerk zoekt georganiseerde en gestructureerde mensen die graag orde scheppen en het alfabet kennen. Zij bieden een leuke plek met wisselende werktijden. Elke vrijwilliger krijgt een gratis jaarabonnement, zodat de boeken ook mee naar huis kunnen.

Deze vrijwilligersbaan kan zowel in de Bibliotheek Nijkerk als in onze locatie in Hoevelaken worden ingevuld. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en werkdagen en tijden zijn in overleg.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.