Offical (wedstrijdleider) voor zwemwedstrijden

Vacature overzicht » Offical (wedstrijdleider) voor zwemwedstrijden
Geplaatst door Flevo
Categorie Sport en recreatie

Flevo is op zoek naar wedstrijdleiders.

Flevo heeft per seizoen twee clubwedstrijden welke vaak op een maandag van 18.00-20.00 uur worden gehouden (dus 2 uur per wedstrijd) in Nijkerk. Daarnaast doen zij ook mee met 3 verschillende competities. Elke competitie heeft een verschillend aantal wedstrijden per seizoen, maar in totaal komen we op minimaal 15 wedstrijden.

Deze wedstrijden worden voornamelijk in het noordelijk gedeelte van Gelderland gegeven en duren ongeveer 3,5 uur. Bij Flevo komt een wedstrijdleider per seizoen minimaal 6x uit voor Flevo (twee clubwedstrijden en vier competitie wedstrijden).

Wat vraagt Flevo van de vrijwilliger:
De vrijwilliger moet voordat hij/zij een official kan worden een cursus volgen van 5 avonden en 1 dagdeel voor het mondelinge examen. Flevo betaalt voor eigen leden het geld van de cursus, mits de vrijwilliger minimaal 2 volle seizoenen fungeert voor Flevo. Voor vrijwilliger van buiten de vereniging zullen we dit natuurlijk aanpassen (hoe is nog niet bekend).

Werktijden:
- 2 clubwedstrijden van maandag 18.00 - 20.00 uur
- Minimaal 15 wedstrijden per seizoen, in het Noordelijk gedeelte van Gelderland, van ongeveer 3,5 uur. Bij Flevo komt een official per seizoen minimaal 6x uit voor Flevo (twee clubwedstrijden en vier competitie wedstrijden).

Wat biedt Flevo:
- cursusvergoeding
- hij/zij is welkom bij de jaarlijkse vrijwilligers BBQ