•   Nijkerks Kadootje zoekt nieuwe vrijwilligers!

    Nijkerks Kadootje zoekt nieuwe vrijwilligers!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Nijkerks Kadootje zoekt nieuwe vrijwilligers!
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Oranjelaan 79 te Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Creatief
Hobby
Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Er is ruimte voor nieuwe vrijwilligers bij Nijkerks Kadootje!

Wil je in een veilige omgeving oefenen met het doen van vrijwilligerswerk en je vaardigheden en talenten ontdekken? Dan is vrijwilligerswerk bij Nijkerks Kadootje misschien iets voor jou.

Nijkerks Kadootje verzamelt relatiegeschenken en andere kadootjes bij bedrijven, pakt deze leuk in en geeft ze aan vrijwilligers die werkzaam zijn in de gemeente Nijkerk. Op woensdagochtend worden deze kadootjes van 9.00 tot 12.00 uur gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers en een vaste medewerker van Sigma. Dit wordt gedaan op de locatie van InteraktContour in Nijkerk.

We kijken samen met jou aan welk doel je wilt werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het oefenen van de Nederlandse taal, je zelfvertrouwen vergroten, leren inpakken, kadootjes maken of hoe je goed kunt samenwerken in een team. Het uiteindelijke doel is dat je ongeveer na een jaar uitstroomt naar ander vrijwilligerswerk, een werkervaringsplek, stage of misschien wel betaald werk.

Samen kijken we naar welke taak er binnen Nijkerks Kadootje het beste bij je past.

Wat bieden we jou nog meer?

  • Een leuke en gezellige vrijwilligersplek
  • Deskundige begeleiding
  • Een attentie aan het einde van het jaar
  • Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van Sigma

Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer dan op deze vacature!

Nijkerks Kadootje is een samenwerking tussen Careander, InteraktContour en Sigma.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.