Nijkerks Kadootje zoekt nieuwe vrijwilligers!

Vacature overzicht » Nijkerks Kadootje zoekt nieuwe vrijwilligers!
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Oranjelaan 79 te Nijkerk
Categorie Creatief
Praktische klussen
Volwassenen

Er is ruimte voor nieuwe vrijwilligers bij Nijkerks Kadootje!

Wil je in een veilige omgeving oefenen met het doen van vrijwilligerswerk en je vaardigheden en talenten ontdekken? Dan is vrijwilligerswerk bij Nijkerks Kadootje misschien iets voor jou.

Nijkerks Kadootje verzamelt relatiegeschenken en andere kadootjes bij bedrijven, pakt deze leuk in en geeft ze aan vrijwilligers die werkzaam zijn in de gemeente Nijkerk. Op woensdagochtend worden deze kadootjes van 9.00 tot 12.00 uur gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers en een vaste medewerker van Sigma. Dit wordt gedaan op de locatie van InteraktContour in Nijkerk.

We kijken samen met jou aan welk doel je wilt werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het oefenen van de Nederlandse taal, je zelfvertrouwen vergroten, leren inpakken, kadootjes maken of hoe je goed kunt samenwerken in een team. Het uiteindelijke doel is dat je ongeveer na een jaar uitstroomt naar ander vrijwilligerswerk, een werkervaringsplek, stage of misschien wel betaald werk.

Samen kijken we naar welke taak er binnen Nijkerks Kadootje het beste bij je past.

Wat bieden we jou nog meer?

• Een leuke en gezellige vrijwilligersplek
  • Deskundige begeleiding
  • Een attentie aan het einde van het jaar
  • Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van Sigma

Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer dan op deze vacature!

Nijkerks Kadootje is een samenwerking tussen Careander, InteraktContour en Sigma.