•   Muzikanten

    Muzikanten

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Muzikanten
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kunst, cultuur en creatief werk
Adres Keienweg 18

Beschrijving

Zorgerf Buiten-Land is een zorgerf voor mensen met dementie die een of meerdere dagen per week het erf bezoeken. Het zorgerf bestaat uit een landelijk huis op een ruime buitenlocatie. Op dit perceel bevinden zich diverse siertuinen en een hele grote moestuin. Verder zijn er diverse dierenweiden. Op het zorgerf zijn veel verschillende dieren aanwezig zoals koeien,  paarden, kippen, eenden, katten en een hond. Ons zorgerf ligt in de polder van Nijkerk.

Het Zorgerf is op zoek naar vrijwilligers die iets bijzonders kunnen doen, wat leuk is om naar te kijken. Denk hierbij aan muziek maken. Muziek is bij mensen met dementie een zeer welkome activiteit. Het roept herinneringen op aan leuke tijden.
Zorgerf Buiten-Land heeft geen specifieke eisen, er is in overleg veel mogelijk. Wat ze vooral belangrijk vinden is dat mensen prettig in contact zijn, positief ingesteld en het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.