Muzikanten

Vacature overzicht » Muzikanten
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Categorie Kunst, cultuur en creatief werk
Adres Keienweg 18

Zorgerf Buiten-Land is een zorgerf voor mensen met dementie die een of meerdere dagen per week het erf bezoeken. Het zorgerf bestaat uit een landelijk huis op een ruime buitenlocatie. Op dit perceel bevinden zich diverse siertuinen en een hele grote moestuin. Verder zijn er diverse dierenweiden. Op het zorgerf zijn veel verschillende dieren aanwezig zoals koeien,  paarden, kippen, eenden, katten en een hond. Ons zorgerf ligt in de polder van Nijkerk.

Het Zorgerf is op zoek naar vrijwilligers die iets bijzonders kunnen doen, wat leuk is om naar te kijken. Denk hierbij aan muziek maken. Muziek is bij mensen met dementie een zeer welkome activiteit. Het roept herinneringen op aan leuke tijden.
Zorgerf Buiten-Land heeft geen specifieke eisen, er is in overleg veel mogelijk. Wat ze vooral belangrijk vinden is dat mensen prettig in contact zijn, positief ingesteld en het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen.