•   Mooie landelijke moestuin zoekt groene vingers!

    Mooie landelijke moestuin zoekt groene vingers!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Mooie landelijke moestuin zoekt groene vingers!
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Natuur, milieu en dieren
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Adres Keienweg 18

Beschrijving

Zorgerf Buiten-Land is een zorgerf voor ouderen met dementie die enkele dagen per week overdag komen. Het Zorgerf ligt in het buitengebied van Nijkerk en Putten. Op dit perceel bevinden zich diverse siertuinen en een grote moestuin. Verder zijn er diverse dierenweiden. Op het zorgerf zijn  koeien, schapen, paarden, kippen, eenden, katten en een hond.

Zorgerf Buiten-Land zoekt tuinmannen en vrouwen die het leuk vinden om zelfstandig in de tuin te werken of te onderhouden samen met onze bezoekers en met  andere vrijwilligers. De werktijden kunnen wisselend ingevuld worden. Er zijn beroepskrachten aanwezig.

Enige ervaring in de tuin is gewenst, de organisatie biedt een reiskostenvergoeding. Het is mogelijk op alle doordeweekse dagen de werkzaamheden in te plannen.

Het Zorgerf verbouwt tuinbonen, aardappelen, andijvie, sla, boontjes, bietjes, uien, courgettes en pompoenen. Ze hebben ook het voornemen een aantal bloembedden in te zaaien om een pluktuin te maken.

 


Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.