Mooie landelijke moestuin zoekt groene vingers!

Vacature overzicht » Mooie landelijke moestuin zoekt groene vingers!
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Categorie Natuur, milieu en dieren
Volwassenen
Adres Keienweg 18

Zorgerf Buiten-Land is een zorgerf voor ouderen met dementie die enkele dagen per week overdag komen. Het Zorgerf ligt in het buitengebied van Nijkerk en Putten. Op dit perceel bevinden zich diverse siertuinen en een grote moestuin. Verder zijn er diverse dierenweiden. Op het zorgerf zijn  koeien, schapen, paarden, kippen, eenden, katten en een hond.

Zorgerf Buiten-Land zoekt tuinmannen en vrouwen die het leuk vinden om zelfstandig in de tuin te werken of te onderhouden samen met onze bezoekers en met  andere vrijwilligers. De werktijden kunnen wisselend ingevuld worden. Er zijn beroepskrachten aanwezig.

Enige ervaring in de tuin is gewenst, de organisatie biedt een reiskostenvergoeding. Het is mogelijk op alle doordeweekse dagen de werkzaamheden in te plannen.

Het Zorgerf verbouwt tuinbonen, aardappelen, andijvie, sla, boontjes, bietjes, uien, courgettes en pompoenen. Ze hebben ook het voornemen een aantal bloembedden in te zaaien om een pluktuin te maken.