•   Mentor, vertrouwenspersoon

    Mentor, vertrouwenspersoon

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Mentor, vertrouwenspersoon
Geplaatst door Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Betrouwbaarheid tonen
Probleem oplossen
Samenwerken
Bijdrage aan goede werkrelaties

Beschrijving

Als mentor, verbonden aan Mentorschap Overijssel Gelderland, bent u vertrouwenspersoon en wettelijk vertegenwoordiger van iemand die niet (meer) goed voor zichzelf kan opkomen. Het gaat hierbij om hulp en beslissingen rond welzijn, wonen, verzorging en verpleging.

De opleiding en begeleiding bestaat uit een introductiecursus en een aantal intervisie- en themabijeenkomsten per jaar. Er is altijd een regiocoördinator beschikbaar voor tussentijds overleg of ondersteuning.

U bezoekt uw cliënt regelmatig, thuis of in een zorginstelling. De omvang is ongeveer 6-10 uur per maand.
Inlevingsvermogen is van groot belang. U bent in staat om te handelen naar de normen van uw cliënt. Opleidingsniveau: min. MBO4.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.