Mee naar buiten!

Vacature overzicht » Mee naar buiten!
Geplaatst door Individu
Vacature type Individu
Categorie Maatje

Op zoek naar:
Geslacht: Vrouw

We zoeken een maatje voor een jongeman van eind 40. Hij woont – met thuisbegeleiding - zelfstandig in Nijkerk, heeft een lichte beperking en is soms wat somber.  Er is sprake van een klein netwerk.  We zoeken iemand die hem wil helpen activiteiten buitenshuis te ondernemen, hij is voorheen erg sportief geweest. In verband met zijn werk liefst contact op de vrijdagnamiddag of weekend/avond.