•   Medewerker Fairtrade Cadeauwinkel - wereldwinkel Nijkerk

    Medewerker Fairtrade Cadeauwinkel - wereldwinkel Nijkerk

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Medewerker Fairtrade Cadeauwinkel - wereldwinkel Nijkerk
Geplaatst door Wereldwinkel Nijkerk
Plaats Gasthuisstraat 4 Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Goede doelen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Gasthuisstraat 4

Beschrijving

Wereldwinkel Nijkerk bestaat dit jaar 51 jaar!

Voor versterking van het team zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor  de verkoop van Fairtrade cadeauartikelen, woonaccessoires en levensmiddelen uit andere culturen op do.-, vr. -of zaterdagmiddag

Wij zoeken mensen vanaf 18 jaar. Heb je interesse in de Wereldwinkel, loop dan eens bij ons binnen. Je kunt enkele winkeldiensten vrijblijvend meedraaien, samen wordt bekeken of het iets voor je is.

Verwacht wordt, dat je - na een inwerkperiode - enkele dagdelen per maand beschikbaar bent om  de winkel zelfstandig te beheren. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende taken op het gebied van inkoop, presentatie, publiciteit, marketing, website,  etc. waarin je kunt doorgroeien.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.