Medewerker Fairtrade Cadeauwinkel

Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Adres Gasthuisstraat 4

Wereldwinkel Nijkerk is dringend op zoek naar diverse vrijwilligers voor  de verkoop van Fairtrade cadeau-artikelen, woonaccessoires en levensmiddelen uit andere culturen.

Zij zoeken mensen vanaf 18 jaar. Heb je interesse in de Wereldwinkel, loop dan eens bij ze binnen. Je kunt enkele winkeldiensten vrijblijvend meedraaien, samen wordt bekeken of het iets voor je is.

Verwacht wordt, dat je - na een inwerkperiode - enkele dagdelen per  maand beschikbaar bent om  de winkel zelfstandig te beheren. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende taken op het gebied van inkoop, presentatie, publiciteit, marketing, website,  etc. waarin je kunt doorgroeien.