Mede-organisator peuterochtenden (Vrijwilligster)

Vacature overzicht » Mede-organisator peuterochtenden (Vrijwilligster)
Geplaatst door www.speelotheekpinoccio.nl
Plaats Speelotheek Pinoccio in Bibliotheek te Nijkerk
Categorie Kinderen en jongeren
Competenties Samenwerken

Op maandagochtend in de oneven weken organiseert de speelotheek in samenwerking met
de bibliotheek en Icare van 10.00 tot 11.00 uur een peuterochtend in het Leescafé van de bibliotheek te Nijkerk. Deze ochtend is bedoeld voor kinderen tot 4 jaar (onder begeleiding). Voor deze activiteit zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om deze ochtenden mede te organiseren.

Taakomschrijving

• Het meehelpen opzetten en begeleiden van de peuterochtend in het Leescafé
  • Actief meedenken in, en aandragen/benaderen van personen/organisaties die pro deo een leuke invulling kunnen geven aan de peuterochtend
  • Actief meehelpen tijdens een knutselochtend of bijvoorbeeld een blote-voeten-pad uitzetten in het Leescafé