•   Maatje gezocht: Nieuw in Nijkerk

    Maatje gezocht: Nieuw in Nijkerk

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Maatje gezocht: Nieuw in Nijkerk
Geplaatst door Individu
Plaats Nijkerk
Vacature type Individu
Categorie Maatje

Beschrijving

Wie vindt het leuk om 2x per maand af te spreken met een jonge vrouw uit het oosten van het land. Zij woont sinds een paar maanden in Nijkerk en heeft wat moeite om zich thuis te voelen. Ze maakt graag nieuwe contacten maar vindt dit ook wel spannend.
Een keer samen naar de markt, samen kijken of er een clubje is om bij aan te sluiten......of als je andere ideeën voor deze vrouw hebt?

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.