•   Maatje gezocht

    Maatje gezocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Maatje gezocht
Geplaatst door Stichting Philadelphia Zorg
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Gezelschap
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Postbus 1255

Beschrijving

Kevin is een man 31 jaar en hij is op zoek naar een maatje die met hem een luisterend oor biedt en leuke dingen met hem wil doen zoals fietsen, wandelen, een terrasje pakken, naar de bioscoop gaan, etc.

Kevin woont zelfstandig in Nijkerk.                 

Overdag werkt Kevin met veel plezier bij Inclusief Groep in Nijkerk. Hij heeft gevoel voor humor, en is een zelfstandige man. 

 Ben jij iemand, die het leuk vindt om regelmatig met Kevin af te spreken?  Dan is Stichting Philadelphia Zorg op zoek naar jou!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.