Maatje gezocht

Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Adres Postbus 1255

Kevin is een man 31 jaar en hij is op zoek naar een maatje die met hem een luisterend oor biedt en leuke dingen met hem wil doen zoals fietsen, wandelen, een terrasje pakken, naar de bioscoop gaan, etc.

Kevin woont zelfstandig in Nijkerk.

Overdag werkt Kevin met veel plezier bij Inclusief Groep in Nijkerk. Hij heeft gevoel voor humor, en is een zelfstandige man.

Ben jij iemand, die het leuk vindt om regelmatig met Kevin af te spreken?  Dan is Stichting Philadelphia Zorg op zoek naar jou!