•   Liefhebbers van koken en bakken gezocht

    Liefhebbers van koken en bakken gezocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Liefhebbers van koken en bakken gezocht
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Ben jij het liefst lekker bezig in de keuken en verwen jij je gasten ook zo graag met eten en drinken? Dan ben je van harte welkom om activiteitenbegeleider Tamar te komen helpen met de activiteit "Proef en geniet".

Vrijwilligers en bewoners maken samen een lekkernij klaar, zoals vers gebakken wafels of een fruitsalade. De activiteit is iedere week bij een andere woongroep op dinsdagmiddag vanaf 14.30 – 16.15 uur.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.