Knutselen, bakken of spelletjes doen

Vacature overzicht » Knutselen, bakken of spelletjes doen
Geplaatst door De Rozelaar
Plaats Woon-zorgcentrum de Pol in Nijkerk
Categorie Mensen met een beperking
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Bijdrage aan goede werkrelaties

De Rozelaar is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben verschillende locaties. Samen werken zij aan een warme plek in de samenleving. Dat doen ze met zinvolle dagbesteding, een fijne plek om te wonen en waardevol werk. Ze geven liefdevolle zorg, vanuit een christelijke identiteit.

Eén van de locaties is de dagbesteding Nijkerk. Deze is gevestigd in het woonzorgcentrum de Pol. Hier wonen oudere mensen. De deelnemers van de dagbesteding helpen de medewerkers van de Pol. Zoals tafeldekken en afruimen in het restaurant, de was opruimen en spelletjes doen met de bewoners. Naast een winkeltje staat er buiten, als het mooi weer is, buiten een kraam waar onder andere producten van de Rozelaar worden verkocht. En iedere vrijdag zijn de deelnemers van de dagbesteding gastheer/gastvrouw in het restaurant. Buiten is een dierenweide met konijnen, cavia’s, kippen en schapen. Er is ook een kabouterpad.

Werkzaamheden

Op maandagmiddag staat knutselen op het programma. Ongeveer van 13:00 tot 15:00 uur.

Op woensdagochtend wordt er wat lekkers bakken. Ongeveer tussen 9:30 en 12:00 uur.

De hele week door vinden zowel de dagbestedingsdeelnemers als de oudere bewoners van de Pol het leuk om spelletjes te spelen.

Gevraagd
- Vrijwilligers met hart voor mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om bij één of meerdere activiteiten te helpen.
- Vrijwilligers die wekelijks, of om de week, op een vast moment beschikbaar zijn.