•   Knutselen, bakken of spelletjes doen

    Knutselen, bakken of spelletjes doen

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Knutselen, bakken of spelletjes doen
Geplaatst door De Rozelaar
Plaats Woon-zorgcentrum de Pol in Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Samenwerken
Bijdrage aan goede werkrelaties

Beschrijving

De Rozelaar is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben verschillende locaties. Samen werken zij aan een warme plek in de samenleving. Dat doen ze met zinvolle dagbesteding, een fijne plek om te wonen en waardevol werk. Ze geven liefdevolle zorg, vanuit een christelijke identiteit.

Eén van de locaties is de dagbesteding Nijkerk. Deze is gevestigd in het woonzorgcentrum de Pol. Hier wonen oudere mensen. De deelnemers van de dagbesteding helpen de medewerkers van de Pol. Zoals tafeldekken en afruimen in het restaurant, de was opruimen en spelletjes doen met de bewoners. Naast een winkeltje staat er buiten, als het mooi weer is, buiten een kraam waar onder andere producten van de Rozelaar worden verkocht. En iedere vrijdag zijn de deelnemers van de dagbesteding gastheer/gastvrouw in het restaurant. Buiten is een dierenweide met konijnen, cavia’s, kippen en schapen. Er is ook een kabouterpad.


Werkzaamheden

Op maandagmiddag staat knutselen op het programma. Ongeveer van 13:00 tot 15:00 uur.

Op woensdagochtend wordt er wat lekkers bakken. Ongeveer tussen 9:30 en 12:00 uur.

De hele week door vinden zowel de dagbestedingsdeelnemers als de oudere bewoners van de Pol het leuk om spelletjes te spelen.

Gevraagd
- Vrijwilligers met hart voor mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om bij één of meerdere activiteiten te helpen.
- Vrijwilligers die wekelijks, of om de week, op een vast moment beschikbaar zijn.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.