•   Klusjesman

    Klusjesman

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Klusjesman
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Probleem oplossen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Zorgerf Buiten-Land is een zorgerf voor senioren met geheugenklachten  die het erf enkele dagen per week bezoeken.  Het zorgerf bestaat uit een landelijk huis op een perceel van 2 hectare. Op dit perceel bevinden zich diverse siertuinen en een hele grote moestuin. Verder zijn er diverse dierenweiden. Op het zorgerf zijn veel verschillende dieren aanwezig zoals koeien,  paarden, kippen, eenden, katten en een hond. Ons zorgerf ligt in de polder van Nijkerk.

Het Zorgerf is op zoek naar een handige vrijwilliger die voor een aantal uren per week diverse klusjes zou willen verrichten op Zorgerf Buiten-Land.
Ze hebben geen specifieke eisen, er is in overleg veel mogelijk. Wat ze vooral belangrijk vinden is dat mensen prettig in contact zijn, positief ingesteld en het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen. Het Zorgerf vindt het fijn als iemand zelf initiatief neemt en zelfstandig klussen oppakt en uitvoert. Deze vrijwilligersklus leent zich ook goed voor tijdelijke inzet! Bijvoorbeeld in het voorjaar  het schoonspuiten van de terrassen en gevels, of in de herfst blad blazen. Maar ze hebben het hele jaar dergelijke klussen die vragen om gezellige en sociale helpende handen!

Op het erf zijn bezoekers met dementie, zij helpen op gepaste wijze of kijken graag naar alles wat er gebeurt. Sociale vaardigheden zijn daarom ook belangrijk!

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.