•   Klassenvrijwilliger Zomerschool

    Klassenvrijwilliger Zomerschool

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Klassenvrijwilliger Zomerschool

Beschrijving

Zomerschool is er voor kinderen in Nijkerk en omgeving die in de zomer een extra steuntje kunnen gebruiken om na de zomervakantie zonder achterstanden te beginnen aan het nieuwe schooljaar! Zomerschool is dit jaar de eerste vijf weken van de zomervakantie (zie www.zomerschoolnijkerk.nl).

Afgelopen twee jaar is gebleken hoe onmisbaar vrijwilligers zijn in de klassen van Zomerschool Nijkerk. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen in de klas.

Wat doet een klassenvrijwilliger:

  • Samenwerken met de leerkracht die de groep leidt.
  • Lezen met groepjes kinderen.
  • Leerlingen individueel helpen bij die moeilijke som.
  • Voorlezen.
  • Hand-en-spandiensten voor de leerkracht.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden als klassenvrijwilliger? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.