Klassenvrijwilliger Zomerschool

Vacature overzicht » Klassenvrijwilliger Zomerschool

Zomerschool is er voor kinderen in Nijkerk en omgeving die in de zomer een extra steuntje kunnen gebruiken om na de zomervakantie zonder achterstanden te beginnen aan het nieuwe schooljaar! Zomerschool is dit jaar de eerste vijf weken van de zomervakantie (zie www.zomerschoolnijkerk.nl).

Afgelopen twee jaar is gebleken hoe onmisbaar vrijwilligers zijn in de klassen van Zomerschool Nijkerk. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen in de klas.

Wat doet een klassenvrijwilliger:

• Samenwerken met de leerkracht die de groep leidt.
  • Lezen met groepjes kinderen.
  • Leerlingen individueel helpen bij die moeilijke som.
  • Voorlezen.
  • Hand-en-spandiensten voor de leerkracht.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden als klassenvrijwilliger? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.