•   Keukenprins(es) met  voorkeur voor de oud Hollandse keuken

    Keukenprins(es) met voorkeur voor de oud Hollandse keuken

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Keukenprins(es) met voorkeur voor de oud Hollandse keuken
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Omgaan met tijd en tempo
Adres Keienweg 18

Beschrijving

Zorgerf Buiten-Land is een dagbehandeling voor mensen met dementie. Dagelijks wordt er samen met bezoekers  een warme maaltijd gekookt, bij voorkeur met vlees en groenten van eigen erf.

Bezoekers komen meerdere keren per week naar de dagbehandeling en wonen nog thuis. In de keuken wordt samen met 8 bezoekers gekookt, voor 30 bezoekers per dag. Er zijn ook beroepskrachten aanwezig. Werkzaamheden kunnen plaats vinden van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot en met 13.30 uur.

Lijkt u het leuk om als vrijwilliger te helpen bij het koken en daarbij samen met onze bezoekers een gezellige ochtend te beleven? neemt u dan contact op met Sigma. Uiteraard kan u zelf ook gezellig mee blijven eten!

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.