Internet assistent

Volwassenen
Competenties Communiceren
Al doende leren

De Repairclub Nijkerk zoekt een Internet assistent die eens per maand wil assisteren  door  op internet te zoeken naar filmpjes en handleidingen hoe apparaten uit elkaar gehaald en gerepareerd kunnen worden.
Als je het leuk vind mag je natuurlijk zelf ook repareren. Het gaat om verschillende soorten defecte apparaten die gasten op een bijeenkomst meenemen, variërend van elektrisch gereedschap tot speelgoed, muziekapparatuur, lampen en speelgoed.

Iedere 1e zaterdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur