•   Internet assistent

    Internet assistent

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Internet assistent
Geplaatst door Repairclub
Plaats Bibliotheek Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Competenties Communiceren
Al doende leren

Beschrijving

De Repairclub Nijkerk zoekt een Internet assistent die eens per maand wil assisteren  door  op internet te zoeken naar filmpjes en handleidingen hoe apparaten uit elkaar gehaald en gerepareerd kunnen worden.
Als je het leuk vind mag je natuurlijk zelf ook repareren. Het gaat om verschillende soorten defecte apparaten die gasten op een bijeenkomst meenemen, variërend van elektrisch gereedschap tot speelgoed, muziekapparatuur, lampen en speelgoed.

Iedere 1e zaterdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.