Versterking voor Huurdersorganisatie Nijkerk (HON)

Vacature overzicht » Versterking voor Huurdersorganisatie Nijkerk (HON)
Geplaatst door HuurdersOrganisatie Nijkerk
Categorie Administratief Werk
Bestuurswerk
Informatie en advies
Volwassenen
Competenties Probleem oplossen
Communiceren
Adres Van 't Hoffstraat 40

Huurders van Woning Stichting Nijkerk (WSN) hebben zich verenigd in de onafhankelijke stichting Huurdersorganisatie Nijkerk. Gezamenlijk komen zij op voor de belangen van huurders en woningzoekenden in de gemeente Nijkerk, zowel in de sociale als in de vrije sector. Zij hebben als speerpunt te luisteren naar de huurders, benaderbaar te zijn en aanwezig te zijn waar nodig.

De stichting zoekt versterking voor hun teams. Elk team heeft een bepaald focus:

- Beschikbaarheid/betaalbaarheid van sociale huurwoningen

- Verduurzaming van sociale huurwoningen

- Leefbaarheid van de buurt

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dat kan door middel van onderstaand formulier.