•   Helpt u mee een kabouterpad aan te leggen?

    Helpt u mee een kabouterpad aan te leggen?

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Helpt u mee een kabouterpad aan te leggen?
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Kunst, cultuur en creatief werk
Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Helpt u mee een kabouter pad aan te leggen?

In het voorjaar gaat woonzorgcentrum De Pol buiten, in samenwerking met o.a. het Aeres college, dagcentrum de Rozelaar en de Nijkerkse uitdaging, een kabouterpad aanleggen.

Mogelijk verwondert u zich over dit idee. Kabouters associeer je toch meer met kleine kinderen dan met ouderen? Dat is ook precies wat het met ons doet.

Onze gedachten zijn dat, met de aanleg van een kabouterpad, we een mogelijkheid creëren voor familie en kennissen van de bewoners om hun bezoek makkelijker te maken. Het idee is om door de omgeving aantrekkelijker voor kinderen te maken, het voor familie makkelijker wordt om met kleine kinderen op bezoek komen. Dit is voor de bewoners fijn; jong en oud gaat vaak heel goed samen! Daarnaast zullen de ouderen vaker mee naar buiten worden genomen, dubbele winst!

Bent u zelf graag buiten bezig en wilt u graag anderen laten genieten?

Dan is De Pol op zoek naar u!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.