Helpt u mee een kabouterpad aan te leggen?

Vacature overzicht » Helpt u mee een kabouterpad aan te leggen?
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Categorie Seniorenwerk
Kunst, cultuur en creatief werk
Praktische klussen
Volwassenen

Helpt u mee een kabouter pad aan te leggen?

In het voorjaar gaat woonzorgcentrum De Pol buiten, in samenwerking met o.a. het Aeres college, dagcentrum de Rozelaar en de Nijkerkse uitdaging, een kabouterpad aanleggen.

Mogelijk verwondert u zich over dit idee. Kabouters associeer je toch meer met kleine kinderen dan met ouderen? Dat is ook precies wat het met ons doet.

Onze gedachten zijn dat, met de aanleg van een kabouterpad, we een mogelijkheid creëren voor familie en kennissen van de bewoners om hun bezoek makkelijker te maken. Het idee is om door de omgeving aantrekkelijker voor kinderen te maken, het voor familie makkelijker wordt om met kleine kinderen op bezoek komen. Dit is voor de bewoners fijn; jong en oud gaat vaak heel goed samen! Daarnaast zullen de ouderen vaker mee naar buiten worden genomen, dubbele winst!

Bent u zelf graag buiten bezig en wilt u graag anderen laten genieten?

Dan is De Pol op zoek naar u!