•   Helpende handen Seniorenbeurs gezocht!

    Helpende handen Seniorenbeurs gezocht!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Helpende handen Seniorenbeurs gezocht!
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Hart van Holland
Vacature type Organisatie
Categorie Gastvrouw/heer
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Adres Berencamperweg 12

Beschrijving

Hulp gezocht bij diverse taken Seniorenbeurs!

Op vrijdag 3 maart 2023 is de derde Seniorenbeurs in het Hart van Holland. Tussen 13.00 en 18.00 uur kunnen inwoners uit de gemeente Nijkerk informatie krijgen over diverse onderwerpen rondom het ouder worden. Denk hierbij aan onderwerpen zoals: wonen, veiligheid, zingeving, vrije tijd, zorg en financiën.

Sigma is op zoek naar vrijwilligers die tijdens de Seniorenbeurs willen helpen.

Dit zijn je werkzaamheden:

  • Bij aankomst de bezoekers ontvangen, geven van plattegrond en tasje en praktische vragen van bezoekers beantwoorden
  • Koffie en thee schenken bij de standhouders
  • Bij vertrek bezoekers bedanken voor hun komst, vragen om vragen vragenlijst in te vullen, indien nodig kijken of vervoer of taxi er is

Tijdens de volgende tijdsblokken (shifts) worden er nog helpende handen gezocht. Je kunt je opgeven voor één of meerdere tijdsblokken:

  • 12.00 – 15.00 uur (shift 1)
  • 15.00 – 17.00 uur (shift 2)
  • 16.00 – 18.30/19.00 uur (shift 3)

Als bedankje ontvang je een leuke attentie!

Wil je helpen? Reageer dan via onderstaand formulier. Je krijgt na opgave een document toegestuurd waarop je de voorkeurstijden aan kunt geven.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.