Helpende handen Seniorenbeurs gezocht!

Vacature overzicht » Helpende handen Seniorenbeurs gezocht!
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Hart van Holland
Categorie Gastvrouw/heer
Volwassenen
Adres Berencamperweg 12

Hulp gezocht bij diverse taken Seniorenbeurs!

Op vrijdag 3 maart 2023 is de derde Seniorenbeurs in het Hart van Holland. Tussen 13.00 en 18.00 uur kunnen inwoners uit de gemeente Nijkerk informatie krijgen over diverse onderwerpen rondom het ouder worden. Denk hierbij aan onderwerpen zoals: wonen, veiligheid, zingeving, vrije tijd, zorg en financiën.

Sigma is op zoek naar vrijwilligers die tijdens de Seniorenbeurs willen helpen.

Dit zijn je werkzaamheden:

• Bij aankomst de bezoekers ontvangen, geven van plattegrond en tasje en praktische vragen van bezoekers beantwoorden
  • Koffie en thee schenken bij de standhouders
  • Bij vertrek bezoekers bedanken voor hun komst, vragen om vragen vragenlijst in te vullen, indien nodig kijken of vervoer of taxi er is

Tijdens de volgende tijdsblokken (shifts) worden er nog helpende handen gezocht. Je kunt je opgeven voor één of meerdere tijdsblokken:

• 12.00 – 15.00 uur (shift 1)
  • 15.00 – 17.00 uur (shift 2)
  • 16.00 – 18.30/19.00 uur (shift 3)

Als bedankje ontvang je een leuke attentie!

Wil je helpen? Reageer dan via onderstaand formulier. Je krijgt na opgave een document toegestuurd waarop je de voorkeurstijden aan kunt geven.