•   Handige vrijwilliger voor diverse hand- en spandiensten bij voetbalvereniging NSC

    Handige vrijwilliger voor diverse hand- en spandiensten bij voetbalvereniging NSC

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Handige vrijwilliger voor diverse hand- en spandiensten bij voetbalvereniging NSC
Geplaatst door vv NSC Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Praktische klussen
Competenties Samenwerken

Beschrijving

Voetbalvereniging NSC is op zoek naar vrijwilligers die met elkaar de handen uit de mouwen willen steken voor diverse binnen- en buitenklussen. Denk hierbij aan:

Netten ophangen

Reparatiewerkzaamheden

Lijnen trekken

Onderhouderhoud e.d.

Vind jij het leuk om een paar uurtjes per week lekker bezig te zijn, onder het genot van af en toe een bakje koffie en een praatje met elkaar, dan zijn zij op zoek naar jou.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.