•   gezocht zingend mensenmens!

    gezocht zingend mensenmens!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » gezocht zingend mensenmens!
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats beweging3.0/ locatie woonzorgcentrum De Pol
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Samenwerken
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Vrijwilligers gezocht voor bewoners zang/koor in WZC De Pol

Toelichting op de functie/werkplek
Houdt u van zingen en is muziek belangrijk voor u? gaat u graag met ander mensen om?

werkt u graag samen? dan zoeken wij u!

Een groep bewoners van woonzorgcentrum De Pol houdt van muziek en vindt het fijn om te zingen. Sommigen zijn zelfs lid geweest van een zangkoor. Voor hen is het belangrijk om samen met anderen te kunnen zingen. Onze enthousiaste vrijwilligers dragen er zorg voor dat de bewoners elke week samen kunnen zingen.

 

 

 

Omschrijving van de werkzaamheden

Halen en brengen van bewoners naar het zangkoor en het begeleiden tijdens het zingen (blad aanwijzen, uitleg, samen zingen).

 

Werktijden

Op donderdag ochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. ( wanneer een vrijwilliger een keer geen gelegenheid heeft wordt dat onderling geregeld)

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.