•   Gezocht: Technisch assistent beheer

    Gezocht: Technisch assistent beheer

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gezocht: Technisch assistent beheer
Geplaatst door Stichting De Stuw Hoevelaken
Plaats De Stuw in Hoevelaken
Vacature type Organisatie
Categorie Praktische klussen
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Probleem oplossen
Adres De Brink 10

Beschrijving

Stichting de Stuw Hoevelaken is op zoek naar een vrijwilliger die technische kwaliteiten heeft en het leuk vindt om samen met een andere vrijwilliger technische klusjes te doen in dorpshuis De Stuw.

Dit kan van alles zijn. Kleine klusjes, zoals het monteren van lampjes, of grotere klussen, zoals het plaatsen van een nieuwe gootsteen. Tijdsinvestering is heel flexibel. Max. een uur per week, in overleg.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.