•   Gezellige, zorgzame sfeermakers gezocht.

    Gezellige, zorgzame sfeermakers gezocht.

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gezellige, zorgzame sfeermakers gezocht.
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Vacature type Organisatie
Categorie Seniorenwerk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Vetkamp 85

Beschrijving

Houdt u van gezelligheid en geeft u graag aandacht aan een ander?

Met het "Happy Hour" sluit de Pol de week feestelijk af. De ene week in de hal van de Paviljoens en de andere week in de hal van het Carre. Er is een hapje en een drankje voor de bewoners en een muzikale inbreng (zo nu en dan ook live muziek).

Komt u helpen om de bewoners een gezellige weekafsluiting te geven? Deze activiteit vindt plaats op vrijdagmiddag vanaf 14:30 – 16:15 uur.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.