•   Gezellige tuinmannen (M/V) gezocht!

    Gezellige tuinmannen (M/V) gezocht!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gezellige tuinmannen (M/V) gezocht!
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Natuur, milieu en dieren
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Rond woon-zorgcentrum de Pol liggen diverse tuinen en tuintjes. De bewoners van de Pol zijn vaak niet meer in staat zelf in de tuin te werken, maar genieten wel van het groen. Heeft u groene vingers en vindt u het gezellig om samen met anderen te tuinieren? Dan zijn we op zoek naar u!

Dit vrijwilligerswerk organiseren we bij voorkeur in groepen van 3 of 4 man. Kent u mensen die ook gezellig samen met andere vrijwilligers onze tuin willen helpen mooi te houden? Vraag of ze ook vrijwilliger willen worden. Natuurlijk kunt u zich ook alleen aanmelden, wij zoeken dan een samenwerking met andere vrijwilligers.

Werktijden
Dit is een maandelijkse activiteit. Dag, tijdstip en tijdsduur kunt u zelf en met elkaar bepalen in afstemming met de locatiebeheerder of de vrijwilligerscoördinator.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.