Vacature overzicht » Gezellige collega met organisatorisch en administratief talent voor de Nijkerkse Uitdaging
Geplaatst door marleen schuit
Plaats nijkerk
Categorie Organiseren en coördineren
Competenties Systematisch werken
Communiceren
Al doende leren

De Nijkerkse Uitdaging is een netwerk van bedrijven dat maatschappelijk betrokken wil ondernemen en zich inzet voor de samenleving door stichtingen en verenigingen te ondersteunen. Voor 2019 staan er waardevolle activiteiten op de agenda. Zo starten we onder andere een kenniskaravaan, waar ondernemers gratis hun kennis overdragen, we helpen een participatie- en banenbeurs organiseren, bouwen Nijkerks Kadootje verder uit, besteden aandacht aan armoede door een speciale dag te organiseren en ook aan eenzaamheid op de werkvloer wordt gewerkt door een campagne te starten.

Waar kan je ons mee helpen:

• Informatie verzamelen via internet of anders voor projecten
  • Lokale actualiteiten volgen die relevant zijn voor de Nijkerkse Uitdaging
  • Mede bezoeken van (netwerk)bijeenkomsten
  • Lijsten bijhouden van betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties
  • Helpen organiseren van diverse activiteiten
  • Websites bijhouden, social media bijhouden, persberichten schrijven, foto’s maken
  • Meedenken en suggesties doen voor een nog betere organisatie en administratie

Mochten een aantal taken je aanspreken en andere minder, dat kan natuurlijk ook. Kom vooral doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt!

Geschatte tijdsinvestering per week is ongeveer een dagdeel (en meer mag natuurlijk ook!)