•   Gelukskoeriers gezocht; chauffeurs voor ophalen van deelnemers Zorgerf Buiten-Land

    Gelukskoeriers gezocht; chauffeurs voor ophalen van deelnemers Zorgerf Buiten-Land

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gelukskoeriers gezocht; chauffeurs voor ophalen van deelnemers Zorgerf Buiten-Land
Geplaatst door Zorgerf Buiten-Land / Gelukkig Ouder worden
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Vervoer
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Probleem oplossen
Adres Keienweg 18

Beschrijving

Zorgerf Buiten-Land is een dagbehandeling voor mensen met dementie. Er zijn 2 unieke locaties in het buitengebied van Nijkerk en in Putten. In Putten is er naast de dagopvang ook een woonverblijf.

De senioren worden thuis  opgehaald en aan het eind van de dag weer naar huis gebracht. Zij komen vanuit diverse gemeenten. Zij komen  rond 10.00 uur aan op het Zorgerf en gaan om 16.00 uur weer naar huis. Per rit rijdt u max 8 bezoekers. Zorgerf heeft hiervoor  persoonsbusjes. Deze bus haalt u om 8.30 uur op bij de parkeerplaats om vervolgens de route te rijden om de bezoekers op te halen en hen te helpen met instappen.

Leeftijd: geen specifieke leeftijd gewenst
Opleiding: rijbewijs
Ervaring: goede rijervaring, rustige rijstijl
Aantal uren: onderling af te stemmen
Werktijden: tussen 8.30 en 10.00 uur en 15.45 tot 17.30 uur. Op een of meerdere doordeweekse dagen.  De organisatie biedt een onkosten- en reisvergoeding voor chauffeurs.

Aangezien het om vervoer van ouderen met dementie gaat is het belangrijk dat de chauffeur sociaal vaardig is, het leuk vindt om te werken met ouderen en invoelend is. Zorgerf is op zoek naar meerdere chauffeurs die elk op een of meer  vaste dagen of als invaller de bezoekers wil vervoeren..

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.