•   Gastvrouw/heer voor soosmiddag

    Gastvrouw/heer voor soosmiddag

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastvrouw/heer voor soosmiddag

Beschrijving

Woonzorgcentrum Amaris Arkemheen zoekt vrijwilligers om bewoners op het terras of in Gasterij  de Mheent een kopje koffie/thee te geven en een gezellig praatje te houden.
Vrijwilligerswerk waardeert Arkemheen zeer. Daarom bieden wij begeleiding, een inwerkperiode en twee keer per jaar leuke bijeenkomsten met elkaar.

Wat zijn de taken:

  • voor bewoners thee/koffie inschenken en een praatje maken, etc.
  • bewoners stimuleren op het terras te gaan zitten bij goed weer
  • stimuleren samen een kleine wandeling door de tuin te maken en daarna wat drinken inschenken
  • bewoners ophalen uit hun appartement en een rolstoel kunnen duwen

Werktijden: dondedagmiddag van 14.30-16.00 uur.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.