Gastvrouw/heer voor Peuterochtend

Categorie Gastvrouw/heer
Volwassenen
Adres Frieswijkstraat 99

Ouders en grootouders kunnen elkaar en  hun kinderen van 2-4 jaar ontmoeten tijdens de peuterochtend. De kinderen kunnen spelen en ze worden voorgelezen. Er komt altijd iemand van een andere organisatie om  iets leuks met de kinderen te doen, en voorlichting te geven aan de ouders.

De werkzaamheden van de gastheer of gastvrouw zijn:
-  in het leescafé helpen bij het klaarzetten van stoelen, tafels, speelgoed, koffie/thee
- (groot)ouders met hun (klein)kind welkom heten
-  een gesprekje aanknopen met ouders die geen contact leggen met andere ouders

Werktijden: iedere maandagochtend in de oneven weken van 10.00 - 11.00 uur

ca. 2x per jaar deelname aan overleg

De peuterochtend wordt georganiseerd in samenwerking met de Speel-o-theek.