Gastvrouw/heer

Vacature overzicht » Gastvrouw/heer
Geplaatst door Dorpshuis Nijkerkerveen (Bijzondere Gasten)
Plaats Nijkerkerveen
Categorie Gastvrouw/heer
Volwassenen
Adres Van Noortstraat 36

Voor het nieuwe Dorpshuis in Nijkerkerveen wordt gezocht naar gezellige gastvrouwen en of heren! Jullie taak zal o.a. zijn  de mensen die binnenkomen welkom te heten en te vragen waar ze naar op zoek zijn? Het horeca gedeelte, waar koffie met lekkers en een eenvoudige lunch te bestellen zal zijn, wordt verzorgd door Bijzondere gasten. Ook hiervoor wordt gezocht naar enthousiaste vrijwilligers die (al is het maar ) een paar uurtjes per week zouden willen bedienen, klaarmaken van  bestellingen en serveren! In de avonduren zullen we ook mensen ingezet gaan worden.  Als het je aanspreekt om in een prachtig nieuw pand gezellig bezig te zijn en mensen het naar de zin te maken, reageer dan snel op deze vacature!