Gastvrouwen- en heren voor de Zomerschool

Vacature overzicht » Gastvrouwen- en heren voor de Zomerschool

Zomerschool Nijkerk is dit jaar gedurende vijf weken namelijk week 28,29,30,31 en 32 (dat zijn de eerste vijf weken van de zomervakantie). Afgelopen zomer is gebleken hoe onmisbaar vrijwilligers zijn in de klassen van Zomerschool Nijkerk. Dit jaar is de Zomerschool op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij hand-en-spandiensten in de ochtenden.

Wat doet een gastvrouw of gastheer:

• Om 7.45 uur bent u aanwezig om de koffie en thee klaar te zetten, zodat alle aanwezige medewerkers en vrijwilligers de dag fris kunnen starten!
  • Voordat de pauze om 10.15 uur begint, het fruit en drinken voor de kinderen klaar zetten in de klassen.
  • Rond de ochtendpauze de koffie en thee voor de volwassenen klaarzetten.
  • Tussendoor de vaatwasser in-en uitruimen.
  • De keuken aan kant houden.
  • Hand-en-spandiensten.
  • Op dinsdag en donderdag nemen de overblijfvrijwilligers het stokje om 11.45 uur over.
  • Op woensdag is de dag om 12.00 uur voorbij.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden als klassenvrijwilliger? U kunt reageren via onderstaand aanmeldformulier.