•  Gastvrije dames en heren gezocht

  Gastvrije dames en heren gezocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastvrije dames en heren gezocht

Beschrijving

Vind je het zelf ook fijn om in een restaurant gezien te worden, dat er een praatje met je gemaakt wordt en dat er netjes en vriendelijk bediend wordt? 

In woonzorgcentrum De Pol kunnen bewoners en bezoekers in 'Het Bruisend Hart' iets eten of drinken. Het restaurant wordt veel gebruikt door bewoners en hun familie. Behalve de bewoners maken de mensen die revalideren in ons wooncentrum er veel gebruik van. Voor sommige biedt het een stukje dag invulling. Een vriendelijk mens, een luisterend oor wordt dan zeer gewaardeerd.  

Omschrijving van de werkzaamheden                                                                                              Het opnemen van de bestellingen bij de bezoekers en dit doorgeven aan de medewerker achter de balie. Daarnaast het uitserveren van de bestelling en natuurlijk mee zorg dragen voor een gezellige, warme sfeer in het restaurant. 

Werktijden:

Donderdag van 14:00-16:30 uur. 

 Wij vragen van u: 

 • U gaat graag met ouderen om en legt makkelijk contact.  
 • U bent betrouwbaar en hebt verantwoordingsgevoel.  
 • U bent goed ter been of bent in staat om bestellingen uit te serveren. 
 • U bent vriendelijk en service gericht ingesteld.  
 • U werkt graag samen. 

Wat kunt u verwachten? 

 • Een inwerkperiode en begeleiding.
 • Een collectieve ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering (WA).  
 • Een jaarlijks een feestelijk samenzijn voor alle vrijwilligers. 
Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.