•   Gastheren voor dagcentrum in Hoevelaken

    Gastheren voor dagcentrum in Hoevelaken

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastheren voor dagcentrum in Hoevelaken
Geplaatst door Amaris
Plaats Hoevelaken
Vacature type Organisatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Dagcentrum Hoevelaken zoekt mannelijke vrijwilligers die extra aandacht hebben voor de heren die het dagcentrum bezoeken. Een praatje maken, een wandeling en/of een activiteit die de heren aanspreekt. Eventueel wat hand en spandiensten met koffie drinken. 

U bent in overleg met de medewerkers aanwezig en bouwt een band op met de groep deelnemers van het dagcentrum.

Vrijwilligerswerk waardeert Dagcentrum Hoevelaken zeer. Daarom bieden zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten met elkaar.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.