•   Gastheer/vrouw voor op het dagcentrum

    Gastheer/vrouw voor op het dagcentrum

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastheer/vrouw voor op het dagcentrum

Beschrijving

Dagcentrum Nijkerk, in de locatie Arkemheen, zoekt vrijwilligers die een dagdeel op het dagcentrum de activiteitenbegeleider willen ondersteunen in diverse hand- en spandiensten als koffie inschenken, tijdens de maaltijd helpen en met de activiteiten. Op het dagcentrum komen senioren uit de regio die overdag gezelligheid vinden met elkaar. Er is ook een beroepskracht aanwezig.

Vrijwilligerswerk waardeert  Dagcentrum Nijkerk zeer. Daarom bieden zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten met elkaar.

Werktijden: 
- mogelijkheden op alle middagen behalve op vrijdag (13.00-17.00 uur)
- mogelijkheden op alle ochtenden behalve op vrijdag (9.15-13.15 uur)

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.