Gastheer/vrouw voor op het dagcentrum

Vacature overzicht » Gastheer/vrouw voor op het dagcentrum

Dagcentrum Nijkerk, in de locatie Arkemheen, zoekt vrijwilligers die een dagdeel op het dagcentrum de activiteitenbegeleider willen ondersteunen in diverse hand- en spandiensten als koffie inschenken, tijdens de maaltijd helpen en met de activiteiten. Op het dagcentrum komen senioren uit de regio die overdag gezelligheid vinden met elkaar. Er is ook een beroepskracht aanwezig.

Vrijwilligerswerk waardeert  Dagcentrum Nijkerk zeer. Daarom bieden zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten met elkaar.

Werktijden:
- mogelijkheden op alle middagen behalve op vrijdag (13.00-17.00 uur)
- mogelijkheden op alle ochtenden behalve op vrijdag (9.15-13.15 uur)