Gastheer/gastvrouw Hoevelaken

Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Plaats Hoevelaken
Categorie Gastvrouw/heer

De bibliotheek Nijkerk zoekt een enthousiaste en klantgerichte gastvrouw/gastheer tijdens de uitleenuren, voor de vestiging in Hoevelaken.

De werkzaamheden zijn:
- behulpzaam zijn bij de zelfservice en betaalautomaat
- uitleg geven bij gebruik van catalogus
- informatie geven over (activiteiten van) de bibliotheek
- sorteren en opruimen van teruggebrachte materialen

Gevraagd:
- bekend met werken met een computer
- accuraat kan werken
- in teamverband kan werken
- een klant- en servicegerichte instelling heeft

Werktijden:
- woensdagmiddag 14.30 - 17.30 uur