•   Gastheer/ gastvrouw met verstand van techniek

    Gastheer/ gastvrouw met verstand van techniek

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Gastheer/ gastvrouw met verstand van techniek
Geplaatst door Bibliotheek Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Gastvrouw/heer

Beschrijving

In het leescafé van de bibliotheek Nijkerk worden steeds meer activiteiten gehouden. Deze variëren van auteursbezoeken tot filmavonden en workshops. De bibliotheek beschikt over moderne geluids- en digitale apparatuur. Tijdens deze avonden ontvangen een vaste medewerker en een aantal vrijwilligers de bezoekers.

Voor deze avonden is de bibliotheek op zoek naar gastheren en gastvrouwen die verstand hebben van techniek. Daarnaast vindt u het leuk om te helpen bij het klaarzetten van tafels en stoelen, het gastvrij ontvangen van bezoekers en de kaart- en drankverkoop.

Minimumleeftijd voor deze vacature is 16 jaar en gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man.

De bibliotheek biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een leuk team, gezellige avonden en een gratis bibliotheekabonnement.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.