Fietsvrijwilliger

Geplaatst door De Rozelaar
Categorie Mensen met een beperking
Adres Vetkamp 85

Welkom op De Rozelaar in Nijkerk. Wij hebben met onze dagbesteding een mooie plek binnen woon- en zorgcentrum De Pol. Wij doen veel werkzaamheden voor en ook met de medewerkers en bewoners van De Pol. Wij werken iedere dag met ongeveer 18 cliënten van De Rozelaar, soms komen er ook bewoners van De Pol helpen met het werk. Buiten is er een dierenweide. Iedere dag werkt er een groepje cliënten in de tuin en bij de dieren. Ook is er een groepje cliënten die iedere dag arbeidsmatig werk doet op de groep. Een aantal keren in de week is er een mogelijkheid voor de cliënten om mee te doen aan een groepsactiviteit zoals muziek, knutselen, sporten enz.

Wat ga je doen? Een of meerder keren per week fietsen we met onze cliënten. We hebben zelf een tandem die gebruikt kan worden. Je fietst samen met een cliënt door Nijkerk heen, de route mag je uiteraard zelf bepalen. Als het mooi weer is fietsen we meer dan als het slecht weer is maar als het fietsen niet door kan gaan dan zijn er uiteraard wel alternatieven te bedenken. Vind je het leuk om met mensen te genieten van de natuur? Laat het dan weten!

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar? Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat bieden wij? De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Of wil je kennis maken met De Rozelaar Nijkerk om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met Tineke Terpstra via 0342-219935 of t.terpstra@rozelaar.nl