Evenementen verkeersregelaar

Probleem oplossen
Communiceren
Goede lichamelijke conditie

Op zaterdag 13 mei 2023 vindt de Veluwe Wandeltocht plaats. Dit jaar zijn er in en vanuit Nijkerk prachtige wandelingen van 40, 30, 20, 15, 10 en 5 km. Deze wandeltocht is al ruim 60 jaar een traditie. Het centrum van Nijkerk veranderd deze dag in een bruisend geheel van muziek en wandelaars, jong en oud en soms met drie generaties tegelijk!

Als evenementen verkeersregelaar ga je aanwijzingen geven aan fietsers en automobilisten met betrekking tot de wegafsluiting en alternatieve routes tijdens de Veluwe Wandeltocht. Wij bieden een pakketje aan met drinken en een tussendoortje, consumptiebonnen voor in de kantine en na afloop een hapje en drankje met alle vrijwilligers.

Wij vragen een dagdeel beschikbaarheid op deze dag en een geldige instructieverklaring. Heb je deze niet? geen probleem, hiervoor moet je een klein online examen afleggen. Leeftijdseis: min. 18 jaar.

Sta jij stevig in je schoenen en vind jij het belangrijk om mensen veiligheid te bieden? Wij kunnen je hulp op deze dag goed gebruiken.