•   Evenementen verkeersregelaar

    Evenementen verkeersregelaar

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Evenementen verkeersregelaar
Geplaatst door Stichting Veluwe Wandeltocht
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Sport en recreatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Probleem oplossen
Communiceren
Goede lichamelijke conditie
Samenwerken

Beschrijving

Op zaterdag 13 mei 2023 vindt de Veluwe Wandeltocht plaats. Dit jaar zijn er in en vanuit Nijkerk prachtige wandelingen van 40, 30, 20, 15, 10 en 5 km. Deze wandeltocht is al ruim 60 jaar een traditie. Het centrum van Nijkerk veranderd deze dag in een bruisend geheel van muziek en wandelaars, jong en oud en soms met drie generaties tegelijk!

Als evenementen verkeersregelaar ga je aanwijzingen geven aan fietsers en automobilisten met betrekking tot de wegafsluiting en alternatieve routes tijdens de Veluwe Wandeltocht. Wij bieden een pakketje aan met drinken en een tussendoortje, consumptiebonnen voor in de kantine en na afloop een hapje en drankje met alle vrijwilligers.

Wij vragen een dagdeel beschikbaarheid op deze dag en een geldige instructieverklaring. Heb je deze niet? geen probleem, hiervoor moet je een klein online examen afleggen. Leeftijdseis: min. 18 jaar.

Sta jij stevig in je schoenen en vind jij het belangrijk om mensen veiligheid te bieden? Wij kunnen je hulp op deze dag goed gebruiken.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.