Enthousiaste interviewer en schrijver gezocht!

Vacature overzicht » Enthousiaste interviewer en schrijver gezocht!
Geplaatst door Sigma Nijkerk
Plaats Frieswijkstraat 99 te Nijkerk
Categorie PR, communicatie en media
Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Betrouwbaarheid tonen
Communiceren

Vind jij het belangrijk om inwoners die zich inzetten voor een ander in het zonnetje te zetten? Ben jij goed in het afnemen van interviews en het verwerken van deze interviews tot een enthousiast social media artikel? Dan is Sigma op zoek naar jou!

Iedere maand wordt er een inwoner of vrijwilliger uit de gemeente Nijkerk in het zonnetje gezet door middel van het uitreiken van de ‘Smiley van de maand’. Het doel van de Smiley van de Maand is om volgers op social media te laten zien wie zich in onze gemeente inzetten tegen eenzaamheid en waarom dit van groot belang is.

Jij gaat met de ontvanger van de Smiley van de Maand in gesprek en verwerkt dit gesprek tot een artikel. Dit artikel wordt geplaatst op social media kanalen van Aandacht voor Eenzaamheid.

Sigma coördineert Aandacht voor Eenzaamheid, maar werkt hierin samen met veel organisaties uit de gemeente Nijkerk.

Onder andere door de social media van Aandacht voor Eenzaamheid krijgen inwoners informatie over eenzaamheid, omzien naar elkaar en contact/ontmoeting.

Sigma zoekt iemand die:

• Vaardig is in het afnemen van interviews,
  • Ervaren is in het schrijven van artikelen/social media content,
  • Zich in ieder geval een half jaar, maximaal 4 uur per maand in wil zetten voor dit project,
  • Graag wil samenwerken met de vrijwilliger die de social media pagina’s beheert en de betrokken coördinator vanuit Sigma.

Wat biedt Sigma jou?

• Mogelijkheid tot verbreding van je eigen professionele netwerk,
  • Deelname aan bijeenkomsten deskundigheidsbevordering,
  • Een vergoeding in de vorm van een bon.